Tävling hos MansonDust


Tävla du med


Reztart sponsrar tävlingen med en låda med bars (15 st) & en låda med dryck (12 st)!

Reztart Natural Focus är framforskad i samarbete med Lunds Universitetssjukhus & är helt utan artificiella ingredienser. Reztart Natural Focus innehåller en unik sammansättning av komplett protein, dvs. proteiner från tre olika proteinkällor (helt ägg, vassle från mjölk & ärtor), nyttiga fibrer, långsamma kolhydrater & essentiella fettsyror. Detta ger ett lågt GI-vilket hjälper dig att hålla blodsockret på en jämn nivå. Att det dessutom hjälper dig att bli av med sötsuget & hålla vikten, det kommer liksom som en bonus. :)

För träning, återhämtning osv har det fram till nu varit svårt att hitta ett naturligt energitillskott som ger bra effekt. Sportdrycker innehåller ofta artificiella ingredienser & för mycket snabbt socker, så mycket att de motverkar eller helt raderar effekten av träningen! Då kan du ju bara prova Reztart istället!

Reztart passar till både kvinnor, män & även till barnen. Passar till alla som vill hålla sig fräscha & pigga hela dagen!

Det är viktigt att komma ihåg att Reztart varken är en måltidsersättning eller ett bantningsmedel, men slavar du med en måltid så kan du självklart ta en Reztart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0