Tävling hos MansonDust 2

Tävla du medSpelexperten.com sponsrar tävlingen med ett spel som heter "Vem svarar först?"
, som är Årets Nyhet! Alla kan vara med & tävla!Vem svarar först?  - NYHET 2010

Frågespel för vuxna. Spelet som lockar dig att svara, även om du inte kan svaret!

Ett snabbt spännande och roligt kunskapsspel! Ju färre ledtrådar du behöver för att lista ut svaret, desto fler steg framåt på spelplanen.

Spelet kan börja!
Första frågan: Kan bli ett glas för mycket.
Första ledtråden läses: ”Det finns speciella ställ att köpa till dem.”
Spelarna sitter tysta… koncentrerat…tittar på varandra…
Andra ledtråden: ”Kom till Sverige efter 1996”.
Fortsatt tystnad…Spänning…
Tredje ledtråden: ”Brukar förkortas BIB”.

Pling, Pling, Pling!! Tre snabba pling, men Anna var först och svarar rätt: Bag-in-box-vin!
Anna skrattar medan övriga spelare har ”tusen” bortförklaringar och ursäkter till varför de inte var snabbast på klockan!

Nästa fråga:
Kan man vissla på?
Ledtråd: ”I början var de hästdragna”.
Linda rycker till med sin hand över klockan och lurar Micke att plinga. Vänta, det var inte meningen, skriker Micke….hon lurade mig!!!

Och spelet har bara börjat!

Tävling hos MansonDust 1

Tävla du med
Ta chansen & tävla om ett presentkort på 300:- från Paula Myo!
Butiken säljer en massa snygga kläder, bl.a festklänningar, vanligare klänningar, jackor, leggings, toppar, byxor & accessoarer.
Tävling hos MansonDust

Tävla du med


I samarbete med SUMOpix.com du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvastavlor i alla former & storlekar för ett bra pris.

Alla kan delta i tävlingen!


Tävling hos MansonDust

Tävla du medTävla om ett hemlig paket (värde ca 200:-) från MyKidoo.se! Paketet plockas ihop särskilt till vinnaren när tävlingen är avslutad & en vinnare är utvald."Ta ett kliv rätt in i vår butik och hitta kläder och leksaker - allt med ekologiska förtecken som gör att Du kan känna Dig trygg. Lägg därtill de betalsystem som vi använder och som gör också själva affären säker för Dig ekonomiskt. Du kan också välja att köpa Dina kläder på ett homeparty där Du och Dina vänner tillsammans under trivsamma former kan sitta ner , ta en fika och känna på kvalitet, sömnad, färg och form. Detta kan Du antingen göra genom att anmäla Ditt intresse för att deltaga eller arrangera ett party eller rent av ta steget fullt ut att bli säljare och vår medarrangör för våra parties."


Tävling hos MansonDust

Tävla du med
Tävla om en klassisk fotokalender med lyxomslag från Önskefoto.se! Skapa din personliga fotokalender för 2011 med dina bästa bilder! Snabbt, enkelt & prisvärt! Almanackan med foto är den bästa presenten till mor- & farföräldrar, dig själv & dina vänner.* Stor kalender, 30 x 42 cm (A3)
* Fotot blir ca 18 x 24 cm
* En sida för varje månad
* Pappersvikt: 115 g
* Papperskvalitet: silk
* Högklassig digital utskrift
* Bunden med metallspiral
* Hålslag för upphängning
* Rödmarkerade söndagar & helgdagar
* Namnsdagar & veckomarkeringar
* Gott om plats för noteringarTävling hos MansonDust

Tävla du med


Tävla om en tidningsprenumeration från Tidningskungen.se!


På Tidningskungen.se hittar du över 600 svenska och internationella tidningar! Tidningskungens affärsidé är att erbjuda billiga prenumerationer på alla tidningar.

Alla prenumerationer hos Tidningskungen.se är tidsbestämda. Det vill säga att de avslutas automatiskt efter att du fått de antal nummer du beställt.Tävling hos MansonDust

Tävla du med

Tävla om ett valfritt Pippi-plagg från Kotteshoppen.se!
Vilket barn gillar inte Pippi Långstrump? Nej precis. ;) Kotteshoppen har flera plagg med världens bästa Pippi på, även regnkläder! Tänk vilken bra julklapp!


Tävling hos MansonDust


Tävla du med


Reztart sponsrar tävlingen med en låda med bars (15 st) & en låda med dryck (12 st)!

Reztart Natural Focus är framforskad i samarbete med Lunds Universitetssjukhus & är helt utan artificiella ingredienser. Reztart Natural Focus innehåller en unik sammansättning av komplett protein, dvs. proteiner från tre olika proteinkällor (helt ägg, vassle från mjölk & ärtor), nyttiga fibrer, långsamma kolhydrater & essentiella fettsyror. Detta ger ett lågt GI-vilket hjälper dig att hålla blodsockret på en jämn nivå. Att det dessutom hjälper dig att bli av med sötsuget & hålla vikten, det kommer liksom som en bonus. :)

För träning, återhämtning osv har det fram till nu varit svårt att hitta ett naturligt energitillskott som ger bra effekt. Sportdrycker innehåller ofta artificiella ingredienser & för mycket snabbt socker, så mycket att de motverkar eller helt raderar effekten av träningen! Då kan du ju bara prova Reztart istället!

Reztart passar till både kvinnor, män & även till barnen. Passar till alla som vill hålla sig fräscha & pigga hela dagen!

Det är viktigt att komma ihåg att Reztart varken är en måltidsersättning eller ett bantningsmedel, men slavar du med en måltid så kan du självklart ta en Reztart.

Tävling hos MansonDust

Tävla här du med
Var med & tävla om ett presentkort på 300:- hos Barnskohopen.se! Kylan har kommit till Sverige & barnen behöver varma skor för att inte frysa om fossingarna. Barnskohopen har jättefina skor för baby & större barn! Men dom har faktiskt inte bara barnskor utan även regnkläder, paraplyer, strumpor, gummistövlar & annat.Tävling hos MansonDust

Tävla du medRSS 2.0