Tävling hos MansonDust

Tävla du med

Ecoloco sponsrar tävlingen med ett par ursnygga tofflor av märket Bellio ! Det passar ju fantastiskt bra nu när hösten är här så att små söta fossningar inte behöver frysa på kalla golv hemma eller kanske på förskolan.


Här kommer info om tofflorna:

"Svenska Bellio designar och tillverkar ekologiska barntofflor. Bellio är unika i sitt slag genom hög kvalitet, snygg design och hårda krav på miljövänlig tillverkning och ekologiska material. De fina skinnmockasinerna från Bellio är dessutom 100% svensktillverkade: Lädret garvas ekologiskt och vegetabiliskt på Tärnsjö Garveri i Uppland och tofflorna sys för hand i Docksta Skofabrik. Färgningen är helt utan farliga substanser (certifierat som WHITE LINE Leather genom kontrollorganet TÜV i Tyskland). All frakt sker på ett klimatsmart sätt.

 

Bellios ekologiska skinntofflor andas bra och formas efter foten. Läder är ett material som är varmt när det är kallt och svalt när det är varmt. Toffeln har en mjuk sula av spaltläder som gör den följsam och samtidigt ger ett bra halkskydd. Resåren i vristen gör toffeln lätt att ta på och av samtidigt som den sitter bra vid lek och bus."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0